Bokklubber

Bli med i en bokklubb, få kvalitetsbøker rett hjem i postkassen og få en flott velkomstpakke samtidig. Vi har lagt en oversikt av gode velkomsttilbud du får hos de ulike bokklubbene. Ingen av bokklubb i vår oversikt har kjøpsforpliktelser.

 • Kjøkkenmaskin Chef Classic

  Få Kjøkkenmaskin Chef Classic+ mørkeblå med blender og 4,5 l stålbolle GRATIS*
  Verdi 1499,-
 • JBL - Trådeløse hodetelefoner

  Få JBL trådløse hodetelefoner hvite og 3 flotte romaner Gratis*!
  Verdi 1696,-
 • Gavekort 1799,- Få julegaver gratis

  Få julegaver Gratis! Få gavekort på kr 1799,- som du kan bruke på utvalgte bøker og produkter!
  Verdi 1799,-
 • Fotvarmer og massage + 3 bøker

  Fotvarmer og massasje + 3 bøker GRATIS*. Få deilig spabehandling hjemme til kalde og trøtte føtter i ditt eget hjem.
  Verdi 1696,-
 • Høie sengesett 2 stk gratis

  Få 2 stk Høie-sengesett i myk flanell av topp kvalitet GRATIS. 100% bomull 140x220/50x70 cm eller 200cm
  Verdi 1100,-
 • Juicemaskin Wilfa + 3 bøker

  Bli medlem i Bestselgerklubben og få denne smarte Juicemaskinen fra Wilfa + 3 bøker GRATIS*!
  Verdi 1896,-
 • Trådløs høytalere + 3 bøker

  Få denne stilige og nette trådløse høyttaleren fra Kreafunk + bokpakke med tre flotte romaner GRATIS*!
  Verdi 2196,-
 • Kjøkkentralle + 1 bok

  Få Resö kjøkkentralle sort + 1 bok GRATIS*! Praktisk og flott kjøkkentralle med gode hjul, en skuff og to hyller.
  Verdi 2198,-
 • 2 lyselykter + 1 bok gratis

  Få Lykt Ivy 2 stk + 1 bok GRATIS* Stilrene lykter i rustfritt stål med vegger av kvalitetsglass.
  Verdi 1998,-
 • 2stk eksklusive trillekofferter

  Få 2 stk smarte og lekre trille-kofferter i meget god kvalitet Gratis*! Mål liten: 55x35x23 cm og 2,7 kg. Mål stor: 60x40x26 cm og 4 kg.
  Verdi 1799,-
 • Lysestake + 3 bøker GRATIS*

  Få stemningsfull Lysestake Winter Stories Skog + 3 bøker GRATIS*
  Verdi 1796,-
 • FISKARS knivsett + 3 bøker GRATIS*!

  FISKARS knivsett med fire kniver og supergod knivsliper. + 3 bøker Glasshjerte av Torkil Damhaug, I sannhetens navn av Viveca Sten & Katharina-koden av Jørn Lier Horst
  Verdi 1696,-
 • Få 2 valgfrie Mummikrus + 3 bøker

  Få 2 valgfrie Mummi porselenkrus + 3 valgfrie barnebøker GRATIS*!
  Verdi 1397,-
 • Heathrow koffert + 2 bøker Gratis*!

  Få Koffert Heathrow lys grå/brun + 2 bøker GRATIS*
  Verdi 1797,-
 • Strikkepakke og 3 valgfrie bøker gratis*!

  Strikkepakke med håndarbeidsveske med 3 sett strømpe/votte bambuspinner, 3 stk. bambus rundpinner, 3 stk. fargerike heklenåler, 1 saks, garnpakke pluss 3 bøker GRATIS*!
  Verdi 1845,-
 • Gryte i Støpejern + 2 bøker

  Få Gryte i støpejern grå 3,5 liter + 2 bøker GRATIS*! Super støpejernsgryte med emalje, kan brukes på alle flater.
  Verdi 1747,-
 • Gavekort 1500 kr

  Bli medlem i Bokklubben Barn og få gavekort på 1500,-! Bruk gavekortet på kule bøker og produkter.
  Verdi 1500,-
 • JBL hodetelefoner + 3 bøker GRATIS*!

  Flotte og kule trådløse JBL Jr. 300BT barnehodetelefoner i rosa eller blå. 12 timers batteritid og hurtiglading. Du får og 3 valgfrie bøker.
  Verdi 1497,-
 • Få Benk Finse GRATIS*

  Lys, lekker benk, perfekt til entréen i hus eller hytte, med smart skohylle og en behagelig sittepute på toppen. Høy kvalitet, stilig og hvitvasket eik.
  Verdi 1999,-
 • Støpejernsgryte Gul

  Få Gryte i støpejern gul 3,5 liter + 2 bøker GRATIS*
  Verdi 1797,-
 • Støpejernsgryte krem + 2 bøker

  Få Gryte i støpejern krem 3,5 liter + 2 bøker GRATIS* Super støpejernsgryte som kan brukes på alle slags varmekilder, også induksjon.
  Verdi 1797,-
 • 2 stk smarte trillekofferter

  Få Koffertsett 2 stk midnattsblå/brun GRATIS*. Hjul som svinger 360 grader. Meget god kvalitet
  Verdi 1799,-
 • Kul Miffy Lampe + 1 bok Gratis!

  Få den kule og søke Miffy Lampen til barnet ditt.
 • Koffert barn + 1 bok GRATIS

  Perfekt for reisen! Gøyal og praktisk barnekoffert med fine farger. Barnet kan sitte på kofferten når du drar den. Ungene elsker den!
  Verdi 898,-
 • Heathrow Koffert + 1 bok

  Få Koffert Heathrow grå + 1 bok GRATIS*
  Verdi 1398,-
 • Velg din Mummi Pakke

  Få 3 barnebøker + Mummi gavesett i porselen GRATIS*! Du kan velge mellom 2 ulike Mummi gavesett med krus og tallerken.
  Verdi 1215,-
 • Barnas Egen Bokverden Gavekort 1500

  Velg bøker og produkter for 1500 kroner. Du velger først tre bøker. Resten av gavekortet bruker du på andre produkter!
  Verdi 1500,-
 • Bokklubben Barn Gyngehest

  Få Gyngehest svart og hvit for kun kr 99,- + 1 bok GRATIS*!
  Verdi 1298,-
 • Junibakken Klesstativ

  Få Klesstativ barn Junibacken med 4 hengere + 1 bok GRATIS*
  Verdi 1198,-
 • Bamse Brillebjørn + 1 Bok

  Få Bamse Brillebjørn Stor + 1 bok GRATIS*
  Verdi 898,-
 • Minidrivhus Spirea + 1 bok

  Få Minidrivhus Spirea brunt + 1 bok GRATIS*
  Verdi 2098,-

*Velkomsttilbudene er gratis, det eneste du betaler for å bli med er porto som normalt ligger på mellom kr. 129 – 169,-. Ingen av bokklubbene i vår oversikt har kjøpforpliktelser av bøker men man er pliktet til å være medlem i 1 år.

Er du på jakt etter bokklubb som passer til deg? De fleste bokklubber gir sine nye kunder velkomsttilbud for å få flere kunder med i bokklubben sin. For deg som kunde er dette godt nytt, du kan få alt fra kjøkkenmaskiner til ulltepper når du blir med.

Oversikten er lagt slik at du enkelt kan finne den bokklubben og det tilbudet som passer deg best.
Meld deg på en bokklubb og få kvalitetsbøker rett hjem i postkassen!

Bokklubb tips

Vi anbefaler og bruke de gode velkomsttilbudene de ulike bokklubbene har. Husk at du ikke er pliktig å kjøpe bøker hos bokklubben når du blir medlem, du er kun pliktig til å være medlem i 1 år. For å få mest ut av en bokklubb, velg en bokklubb som gir ut de typene av bøker som du liker og få en god gave når du melder deg inn.

Følg med en gang i måneden på hvilke bøker du kan få tilsendt. Hvis du ikke er interessert i bøkene melder du enkelt fra at du ikke ønsker å få bøkene den aktuelle måneden. Så lenge det kommer bøker du er interessert i å lese kan du med glede se frem til neste måned.

Det er lærerikt å lese

Det er meget populært med bokklubber til barn fordi du kan få bøker anpasset alderen til akkurat ditt barn. Barnet ditt får gode og lærerike bøker og både du og ditt barn får seg også kosestunder med gode bøker.

Hvordan fungerer bokklubber og medlemskap?

I prinsipp alle bokklubbene har gode velkomsttilbud som du kan benytte deg av mot at du betaler en liten sum i porto for varene som normalt ligger på mellom kr. 129 – 169,-. Standard er at du får en eller flere bøker gratis sammen med en gave. Bokklubbene har som regel heller ikke ikke kjøpsplikt på bøker, men du plikter deg til å være medlem i 1 år.

En gang i måneden får du tilbud om månedens bok/hovedbok som du får hjem automatisk hvis du ønsker. Hver måned kan du avbestille månedens bok ved å logge deg inn på kontoen til bokklubben eller via en app, det er enkelt og kjapt. Dette er normalen eller standardene for bokklubber i Norge.

Bokklubb oversikt

Det finnes mange bokklubber her til lands blant annet bokklubber for krim og spenning og bokklubber for barn. Her er en kort beskrivelse av de mest populære:

Bokklubben Nye Bøker – Dette er bokklubben der du får bøkene som folk snakker om. Du får her en god blanding av norske og utenlandske kjente forfattere som Jo Nesbø, Gunnar Stålesen, Lucinda Riley og Jojo Moyes.

Bokklubben Krim og Spenning – Her vil du få tilgang til alle de gode bøkene innenfor Krim og Spenning sjangeren med forfattere som for eksempel: Jo Nesbø, Jan Guillou, Jørn Lier Horst, Anne Holt, Gunnar Staalesen, Unni Lindell med flere

Krimklubben – Her får du de gode krimbøkene som leses over store deler av verden, og som det skrives og snakkes om. Du får de store norske forfatterne som Jo Nesbø, Lars Kepler og Karin Fossum, og verdens mestselgende forfattere som John Grisham, Harlan Coben og Margie Orford.

Hobbyklubben Tanum – Dette er bokklubben for deg som liker kreativitet i hverdagen. Hobbyklubben tilbyr et stort og inspirerende fellesskap for deg som liker å være kreativ, enten du strikker, hekler, broderer, syr, maler, lager god mat, redesigner eller er opptatt av tradisjonelt håndverk.

Bestselgerklubben – er bokklubben hvor du får norske og internasjonale bestselger-romaner. Her får du de bøkene som leses over store deler av verden som det skrives og snakkes om. Du får de store norske forfatterne som Lars Saabye Christensen, Jo Nesbø, Roy Jacobsen og Karin Fossum, og verdens mestselgende forfattere som John Grisham, Harlan Coben og Mary Higgins Clark.

Barnas Egen Bokverden – Dette er klubben til deg som har barn mellom 0 -10 år. Her får du flotte kvalitetsbøker til barn fra både norske og utenlandske forlag til en meget god pris. For å gjøre det enkelt for deg å velge rett bøker til ditt barn er alle bøker delt inn i aldersgrupper.

Lydbokklubber – Tanum Lydbokklubb og Storytel.

Fordeler med bokklubber

En fordel med bokklubber er at du får hjelp med å velge gode bøker. Bokklubben velger ut kvalitetsbøker og du får de rett hjem i postkassen. Så i tillegg til at du får hjelp med bok valg så sparer du tid på dine bokkjøp. Fordelene er kanskje ekstra synlige når det gjelder bokklubber for barn. Hvis du har et eller flere barn så kan det være fint å få passende bøker hjem, anpasset for alderen til hvert barn du har. En god bokklubb for barn sikrer deg at dine barn får passende bøker i alle aldre. Å lese bøker stimulerer barns fantasi og hjelper barna å utvikle sine lesekunnskaper fra ung alder. Du kan fokusere på å lese bøker og kose deg med barna dine istedet for å lete etter de rette bøkene på butikken.

Velger du en lydbokklubb så har du den fordelen at du får bøkene lest for deg mens du kan gjøre andre ting i en travel hverdag.

Hvis du vil ha boktips kan du gå til bok-tips.no og for eksempel finne bibliografien til Jo Nesbø eller Jojo Moyes og  nye bestselgende bøker.

Oversikt over bokklubber i Norge. Les mer om disse bokklubbene her. Alle disse bokklubbene har velkomsttilbud.

Bokklubben Nye Bøker – Få de beste Norske og utenlandske bøkene.

Bokklubben Krim og Spenning – De beste bøkene innenfor krim og spenning.

Tanum Lydbok – Her får du tilgang til de beste lydbøkene til bra priser.

Bestselgerklubben – De beste Norske og Internasjonale bestselgerne.

Barnas Egen Bokverden – Kvalitetsbøker til barn fra 0 – 10 år.

Bokklubben Barn – Bokklubben for deg med barn. Alle bøker inndelt i aldersgrupper.

Krimklubben – Tanum Bokklubber – De beste Norske og utenlandske krimbøkene.

Energica – Bokklubben for indre vekst – Fargerike bøker om yoga, helse, magi og mystik, meditasjon og mye annet.

Se alle bokklubber på bokklubb.club

Du kan gjøre mange gode deals og spare mye når du velger bokklubb. Her har du en enkel oversikt til hvilke bokklubber som gode velkomsttilbud. Oversikten er lagt slik at du enkelt kan finne den bokklubben og det tilbudet som passer deg best. Det er ikke kjøpsforpliktelse i noen av de bokklubbene vi har i vår oversikt men man er pliktet til å være medlem i 1 år.  Her er våre beste bokklubbstips.

Bokklubb oversikt med Velkomsttilbud. Finn den bokklubben som passer deg best!

Close Bitnami banner
Bitnami