Flaskepost fra P av Jussi Adler-Olsen

Boken bak suksessfilmen med samme navn!

jussi adler olsen flaskepost fra PEn flaskepost flyter i land ved kysten av Skottland, og havner til slutt hos etterforsker Carl Mørck i København. I denne tredje boken om Avdeling Q får etter hvert han og assistenten Assad får tydet stadig mer av brevet i flasken, går det opp for dem at to gutter ble bortført en gang på 90-tallet. Men hvem er de, og hvorfor har ikke foreldrene meldt dem savnet? Og hva har skjedd med dem? Carl og Assad trekkes lengre og lengre inn i en beregnende og følelseskald kidnapperens nett. Dette blir veldig spennende!

Kjøp den her innbundet og på tilbud fra haugenbok.no.

Hans Petter Moland, Jakob Oftebro og Pål Sverre Hagen er alle sterkt delaktig i  filmen som er årets kinosuksess i Danmark. Filmen har på kort tid blitt sett av nesten 1 million dansker. Det vil si nesten hver femte danske har sett filmen! Filmen er den tredje i rekken om politimennene på avdeling Q og bygger på Jussi Adler-Olsens suksess krimbok med samme navn(for deg som liker film best i bøker kan du kjøpe den her).

Filmen har altså blitt en braksuksess i Danmark, men så gjenstår det å se hva Jussi Adler-Olsen sier. Adler-Olsen er danskenes svar på Jo Nesbø og har tidligere uttrykt sterk misnøye med de to første filmene:

- Jeg er ikke fornøyd med filmatiseringen. Den er overfladisk, karakterene er stereotype. Jeg har ikke angret på at jeg har tegnet kontrakten, men jeg har angret på at jeg ikke har fått nok medinnflytelse, sa Adler-Olsen til NTB i et intervju. 

Han har foreløpig ikke uttalt seg om den siste filmen men siden han uteble fra premierefesten spekuleres det nå i om han har blitt tvunget til å tie av filmselskapet. Boken kan uansett Jussi stå inne for(håper vi). Kjøp den her innbundet og på tilbud fra haugenbok.no.

Close Bitnami banner
Bitnami