Et helt halvt år – Jojo Moyes

etter deg - jojo moyes

  • Forfatter: Jojo Moyes
  • Forlag: Bastion Forlag DA
  • Trykkeår 2013
  • Utgitt: 2013
  • Sider 494
  • Innbundet
  • Roman – bestselgere
  • Serie: Lou Clark nr. 1

Et helt halvt år – Jojo Moyes – Roman bestselgere

Elisabeth Haukeland – oversetter

Innbundet

kr. 262,-

Forlagets omtale:

Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve.

Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.

Filmatisering av boken.
Et helt halvt var boken som gjorde Jojo Moyes til en internasjonalt kjent forfatter med en bok som havnet på bestselgerlisten i bland annet i England, USA og Tyskland. Boken er solgt verden over og den kommer som film nå i vår.

kr. 262,-

Omtaler og tips

  • Topp bok for bursdags og julegave

Terningskast

boktips terningskast 6

Om Jojo Moyes

Jojo Moyes riktige navn er Pauline Sara Jo Moyes Arthur. Hun føddes i 1969 og vokset opp i London og er idag romanforfatter på heltid.

Moyes arbeidet lenge som journalist, i hele 10 år, 1 år av disse på South China Morning Post i Hong Kong og 9 år på The Independent i London. På The Independent arbeidet hun også som Nyhets Reporter, «Assistant News Editor» og «Arts & Media Correspondent».

Jojo fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2010 med boken Me Before You (Et helt halvt år), boken ble en suksess verden over. Hun har vært romanforfatter på heltid sen 2002, så det tok over 10 år innen hun slo gjennom på alvor. I Norge har Jojo vært på bestselgerlisten med både denne boken og The One Plus One (Den ene pluss en). Jojo Moyes har solgt over 700.000 bøker i Norge.

Moyes bor sammen med mannen, journalisten Charles Arthur og sine 3 barn på hennes går i Essex der hun også skriver sine bøker.

 

 

Del dine tanker med oss

Leave a reply