Jeg skal fortelle deg min hemmelighet

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A Stordalen

  • Forfatter: Petter A. Stordalen
  • Forlag: Aller Media AS
  • Trykkeår 2015
  • Utgitt: 2015
  • Sider 355
  • Vekt: 1166 gram

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet – Petter A. Stordalen

Forlagets omtale:

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det» Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg. Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om ågutse der andre nøler. Dette er hemmelighetene til en av Nordens mest suksessfulle gründere. Hemmelighetene som tok ham fra jordbærboden på torget i Porsgrunn, til å eie et av verdens største hotellkonsern. Alle teknikkene og triksene. Alt han ikke lærte på skolen. Men dette er også historien om ofrene underveis. Om de brutte vennskapene, forholdet til faren og rollen som far og ektemann. Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler – og om det vanskeligste spørsmålet av alle: Var det verdt det?

Omtaler og tips

  • Topp bok for bursdags og julegave

Terningskast

 

 

Del dine tanker med oss

Leave a reply