Jojo Moyes Bøker

Jojo Moyes er en meget populær forfatter og et verdensfenomen. Hun har solgt over 1 million bøker bare i Norge. Her er Jojo Moyes sine bøker.

BESTE BØKER MED JOJO MOYES

Jojo Moyes - Paris for enParis for én – Jojo Moyes

Innbundet

Nyhet fra Norges mestselgende forfatter Jojo Moyes: Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle. Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?

Jojo Moyes er et verdensfenomen og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste roman, Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie – og kanskje hennes mest romantiske til nå?

 

etter deg - jojo moyesEtter deg – Jojo Moyes

Innbundet

Den etterlengtede oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren ET HELT HALVT ÅR.

Lou Clark har ikke glemt.

Halvåret med Will Traynor forandret henne for alltid. Nå kan Lou gripe muligheter hun aldri hadde forestilt seg. Men hun slites mellom fortidens hendelser, nåtidens forpliktelser og valgene hun må ta for fremtiden.

ETTER DEG er en gripende historie om kjærlighetens styrke, og hvordan de valgene vi tar kan forandre våre liv for alltid.

Med den første boken om Lou, ET HELT HALVT ÅR, ble Jojo Moyes en verdenssensasjon. Med over
9 millioner bøker solgt internasjonalt og over 700.000 i Norge, har hun toppet bestselgerlistene
verden over.

 

Jojo Moyes - Den ene pluss enDen ene pluss en – Jojo Moyes

Innbundet

Livet til Jess er virkelig kaotisk: Med to jobber, to barn og en stinkende hund forsøker hun å gjøre det beste ut av hverdagen. Plutselig får datteren hennes en fantastisk mulighet av sorten som bare kommer en gang i livet, men hva hjelper vel det når Jess slett ikke har råd til å gripe den? Inn i livene deres kommer den kjekke Ed Nicholls – en mann som tilsynelatende har alt: Ed er rik, suksessfull og i Jess sin øyne, ekstremt arrogant.

På overflaten lever de to vidt forskjellige liv, men Ed vet utmerket godt hva det vil si å være alene med tøffe utfordringer. Han har tid og lyst til å hjelpe Jess, men kan han det, når hans eget liv nylig ble snudd på hodet og han selv går en høyst usikker fremtid i møte? Den ene pluss en er en svært rørende, morsom og fengslende historie om den kjærligheten og vennskapet som kan oppstå under de mest usannsynlige omstendigheter – skrevet av Jojo Moyes.

 

Et helt halvt år - Jojo MoyesEt helt halvt år – Jojo Moyes

Innbundet

Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve.

Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.

Filmatisering av boken.
Et helt halvt var boken som gjorde Jojo Moyes til en internasjonalt kjent forfatter med en bok som havnet på bestselgerlisten i bland annet i England, USA og Tyskland. Boken er solgt verden over og den kommer som film nå i vår.

Om Jojo Moyes

Jojo Moyes ble født i 1969 og vokste opp i London og er idag romanforfatter på heltid. Hennes egentlige navn er Pauline Sara Jo Moyes Arthur.

Moyes arbeidet som journalist i 10 år, 1 år av disse på South China Morning Post i Hong Kong og 9 år på The Independent i London. På The Independent arbeidet hun også som Nyhetsreporter, “Assistant News Editor” og “Arts & Media Correspondent”.

Jojo har vært romanforfatter på heltid siden 2002, det store gjennombruddet hennes kom 10 år senere med boken Me Before You (Et helt halvt år) ble en suksess internasjonalt. I Norge har Jojo vært på bestselgerlisten med både denne boken og The One Plus One (Den ene pluss en). Per 2015 har Jojo Moyes solgt mer enn 700.000 bøker i Norge.

Mojes bor og skriver bøker på hennes gård i Essex med mannen, journalisten Charles Arthur og deres 3 barn.

Bibliografi

Bøker utgitt på norsk

Bøker utgitt på Engelsk

 • Paris for one (2016)
 • After You (2015)
 • The One Plus One (2014) (utgitt i USA som One Plus One)
 • The Girl You Left Behind (2012)
 • Honeymoon In Paris (2012)
 • Me Before You (2012)
 • The Last Letter From Your Lover (2010)
 • The Horse Dancer (2009)
 • Night Music (2008)
 • Silver Bay (2007)
 • The Ship of Brides (2005)
 • The Peacock Emporium (2004)
 • Foreign Fruit (2003) (utgitt i USA som Windfallen)
 • Sheltering Rain (2002)
Close Bitnami banner
Bitnami