Ny bok av forfatteren av Hundreåringen

bøker av forfatteren av hundreåringen

Jonas Jonasson, forfatteren bak “Hundreåringen som klatret ut vinduet og forsvant”er endelig tilbake med humor og denne gang fra det kriminelle miljøet.

Kjøp boken her

“Morder-Anders og hans venner” er en herlig historie om frilans torpedoen som nylig har sluppet ut av fengsel. Et yrke som fungerer dårlig i med inntak av alkoholog skaper morsomme forviklinger når Morder-Anders blir religiøs.
Svenske Jonas Jonasson hadde enorm internasjonal suksess med sin første roman Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant. Så kom Analfabeten som ikke kunne regne, mens Morder-Anders er hans tredje roman.

En kriminell kløne blir religiøs etter nettopp ha sluppet ut fra fengsel og frilanser som torpedo. Han møter en hedning av en prest som nettopp har fått sparken, og en hjerteløs utspekulert resepsjonist fra en tidligere styrtrik familie som har mistet hele formuen. De sammenslutter seg omkring en virksomhet i det kriminelle miljøet mer eller mindre mislykket selv om det begynner lovende. Men så får plutselig Morder-Anders snakket med Jesus og bedriften holder på å gå dukken.

Fra kr 175

8.5 Total Score
Storartet av forfatteren av "Hundreåringen"

"Morder-Anders og hans venner" er en herlig historie om frilans torpedoen som nylig har sluppet ut av fengsel. Et yrke som fungerer dårlig i med inntak av alkoholog skaper morsomme forviklinger når Morder-Anders blir religiøs.

Add your review

Del dine tanker med oss

Leave a reply