Paris for én – Jojo Moyes

Jojo Moyes - Paris for en

 • Forfatter: Jojo Moyes
 • Forlag: Bastion forlag
 • Utgitt: 2016
 • Sider 
 • Innbundet
 • Oversetter: Elisabeth Haukeland

Paris for én – Jojo Moyes

Kjøp Paris for én med Jojo Moyes – innbundet
Kjøp Paris for én – kr 262,-

Bokens omtale:

Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle.

Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?

Jojo Moyes er et verdensfenomen og i Norge alene har hun solgt over 1 million bøker. Hennes siste roman, Paris for én, er en uforglemmelig, morsom og varm historie – og kanskje hennes mest romantiske til nå?

Boken lanseres den 16. september.
Kjøp Paris for én med Jojo Moyes

Kjøp Paris for én – kr 262,-

Omtaler og tips

 • Topp bok for bursdags og julegave

Terningskast

boktips terningskast 6

Om Jojo Moyes

 

Jojo Moyes riktige navn er Pauline Sara Jo Moyes Arthur. Hun føddes i 1969 og vokset opp i London og er idag romanforfatter på heltid.

Moyes arbeidet lenge som journalist, i hele 10 år, 1 år av disse på South China Morning Post i Hong Kong og 9 år på The Independent i London. På The Independent arbeidet hun også som Nyhets Reporter, «Assistant News Editor» og «Arts & Media Correspondent».

Jojo fikk sitt internasjonale gjennombrudd i 2010 med boken Me Before You (Et helt halvt år), boken ble en suksess verden over. Hun har vært romanforfatter på heltid sen 2002, så det tok over 10 år innen hun slo gjennom på alvor. I Norge har Jojo vært på bestselgerlisten med både denne boken og The One Plus One (Den ene pluss en). Jojo Moyes har solgt over 700.000 bøker i Norge.

Moyes bor sammen med mannen, journalisten Charles Arthur og sine 3 barn på hennes går i Essex der hun også skriver sine bøker.

5.5 Total Score
Hit eller bløff?

Hva syns du om boka? En bløff av en roman som egentlig er en novelle som er gitt ut i Norge for å melke romantørste nordmenn. Eller en ny hit fra Moyes. Lever Jojo opp til sitt navn?

Add your review  |  Read reviews and comments

6 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. […] Paris for én – Jojo Moyes […]

 2. […] Hun har solgt mer en 1 million bøker bare i Norge. Nå lanseres hennes nye etterlengtede bok Paris for én i September (Paris for one). Utsalget oppgis starte den 15 […]

 3. Reply
  Gro Kibsgaard 15. september 2016 at 11:30

  Terningkast 6?
  Nei det er misvisende.
  Hennes tidligere bestselgere har vært fengslende og engasjerende. Det er IKKE denne.
  Ærlig talt. Enkelt språk , uinteressant hovedperson og plot, og rett og slett lite engasjerende.
  Når boka i tillegg har fontstørrelse 20, tre tomme ark mellom hvert kapittel, helsidesillustrasjoner uten appell og likevel er under 200 sider får jeg lyst å si at jeg øker meg lurt. Denne boka burde Jojo Moyes ikke ha utgitt. Dette kunne jeg skrevet selv, men jeg hadde faktisk ikke gidda. Bruk tida di og pengene på noe anna. Dette blir garantert ikke noe ny bestselger.

  • Reply
   Anne Bente 16. oktober 2016 at 22:40

   Jeg sitter med samme følelse. Dette er et forsøk på å gjøre en kort og tam historie om til en roman. Dette kan ikke sammenlignes med Et helt halvt år (som jeg liker veldig bra). Denne boken er så kort og enkel at jeg føler meg lurt når den selges som en bok på over 200 sider. På engelsk er den på 98 sider… og egentlig aldri var ment å skulle være en roman.

 4. Reply
  Bente Kvam 19. november 2016 at 13:10

  Har nettopp lest Paris for ‘en av Jojo Moyes. Utrolig skuffet. Ingen dybde, klisjéfylt bok. Hadde forventet mye mer. Stor skrift, masse hvite sider. Bilder! Dette er ingen roman. Heller en lang novelle. Dersom denne boka setter standard for Jojo Moyes neste verker, så takker jeg for meg.

 5. Reply
  Hilde 7. januar 2017 at 16:33

  Elendig, klisjéfylt novelle. Trodde det var feil da jeg kom til slutten, det var jo overhodet ingen historie enda. Glad jeg lånte den. Den er ikke verd prisen.

Leave a reply