Samle strømmetjenester i ett abonnement – Strim

samle strømmetjenester i 1 abonnementEr du lei av å betale for strømmetjenester fra mange ulike tilbydere? Gå ikke glipp av abonnementet som samler streamingen din:

Hva heter tjenesten?

Tjenesten heter Strim. Du får norske og internasjonale serier, filmer og TV-kanaler på ett sted. Alt på Strim kan sees på store og små skjermer, i app og på nett.

Hvilke kanaler får du med?

Kanalene som du får er HBO Nordic, alle Viaplay-kanalene, TV 2 Sumos kanaler, TV Norge, TV3, Disney Channel, Paramount+ og mange fler.

Hva koster strømmetjenesten?

Pris varierer fra 99 kr til 299 kr per mnd. Alt etter hvor mange og hvilke kanaler du velger. Husk, du kan nå prøve Strim gratis i 14 dager!

FAQ

 • Er det bindingstid?

  Det er ingen bindingstid på Strim. Du kan si opp abonnementet når det passer deg. Du kan fortsette å bruke Strim frem til neste trekkdato, etter det avsluttes abonnementet ditt.

 • Hva kan jeg se på Strim?

  Med Strim kan du se det som går på TV nå og et stort utvalg av det som har gått på TV de siste syv dagene. Med abonnementene Strim film og serier og Strim alt får du tilgang til et stort bibliotek med filmer og serier fra Viaplay Film & Serier, HBO Nordic og Paramount+.

 • Hvor mange kan se samtidig?

  Med Strim er det mulig med to samtidige strømmer.

 • Hvordan fungerer TV-arkivet?

  I TV-arkivet ligger innhold som har gått på de fleste TV-kanalene Strim tilbyr de siste syv dagene. Dette arkivet inneholder kun sendingene vi har rettigheter til å tilgjengeliggjøre og kan derfor mangle enkelte programmer.

 • Hvor kan du se Strim?

  Last ned Strim på iOS og Android og se via mobil, nettbrett og Apple TV. Strim kan også ses i nettleseren eller via Chromecast.

 • Hvordan fungerer prøveperioden?

  Du kan se alt innholdet på Strim gratis i 14 dager. Etter prøveperioden går du automatisk over til abonnementet du velger når du registrerer deg. Om du ikke ønsker å fortsette med Strim etter prøveperioden kan du avslutte abonnementet under Min Konto på våre sider før første trekkdato. Da blir du ikke trukket en krone.

 • Hva koster Strim?

  Strim mini koster 99 kr i måneden.

  Strim film og serier 199 kr i måneden.
  Strim alt 299 kr i måneden.


Close Bitnami banner
Bitnami