Beste bøker 2015

De Beste bøker, topplister innen sjangre, mest populære forfattere, beste krimbok, best bok, beste hobbybok osv vil bli listet opp på denne siden.

De beste bøkene i Norge.

Bienes historie - Maja LundeBeste Bok 2015: Bienes Historie – Maja Lunde

“Bienes historie” skildrer menneskenes første spede forsøk på å holde bier. I bunnen ligger tre sterke historier om relasjoner mellom foreldre og barn. 

kofteboken 2Beste Hobbybok: Kofteboken 2 – Lene Holme Samsøe – Liv Sandvik Jakobsen

Oppskrifter til 54 kofter som passer både nybegynneren og den erfarne strikker. 

slam den elfte landeplage - Hege StorhaugBestselger 2015: Islam (Den 11. landeplage) – Hege Storhaug

Vår frie kultur er under stadig sterkere press fra islam som er i kamp med kvinner, jøder, homofile, frihetsorienterte muslimer og enhver som ikke underkaster seg dens doktriner. For å bevare vår livsform trenger vi at folket tar til motmæle og verner om friheten. Det haster.

En Sjøens Helt - Jon MicheletBeste historiske roman: En Sjøens Helt – Jon Michelet

“Blodige strender” er fjerde bind i serien “En sjøens helt” og fortsetter der “Gullgutten” slapp, i april 1942. Historien følger Halvor fram til D-dagen i juni 1944, i hans kamp for de allierte, for egen verdighet og for å vinne tilbake sin elskede Muriels kjærlighet.

Spionbasen - Bård WormdalBeste Krimbok: Spionbasen – Den ukjente historien om CIA og NSA i Norge – Bård Wormdal

NSA fortalte i et dokument 2013 at Norge er en av USA sine 2 beste partnere når det gjelder teknisk etterrettning. Dette er en spektakulær del av den nære norske historien som avdekkes, og en side av dagens Norge som de færreste kjenner.

Ren Poesi - Capellen DammBeste diktbok: Ren Poesi – utgitt av Cappelen Damm

Den perfekte gavebok! I løpet av ett år har diktkontoen @renpoesi fått flere enn 30 000 følgere på Instagram. Her er boken som samler de aller mest populære diktene fra suksessen.

Nordlands historie bind 1-3 - Harald RindeBeste bok for nordlendinger: Nordlands historie bind 1-3 – Harald Rinde

Nordlands historie er den første samla framstillinga av Nordlands historie. Gjennom tre rikt illustrerte bind fortelles historien om området som i dag utgjør Nordland fylke.

 

Den lille kaninen som så gjerne ville sove - Carl Johan Forssen EhrlinBeste barnebok: Den lille kaninen som så gjerne ville sove – Carl Johan Fossén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin skrevet den ultimate godnatthistorie – som nærmest garantert får ditt barn til å sovne i løpet av få minutter.

 

etter deg - jojo moyesBeste internasjonale bok: Etter deg – Jojo Moyes

Den etterlengtede oppfølgeren til den internasjonale bestselgeren ET HELT HALVT ÅR.

Jeg skal fortelle deg min hemmelighet - Petter A StordalenBeste Finansbok: Jeg skal fortelle deg min hemmelighet – Petter A. Stordalen

«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det»